Καινοτομία  ::  Αποτέλεσμα  ::  Οικολογική λύση

Η ecovPrint είναι μία δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία που αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή αντίληψη στον χώρο της υποστήριξης των επιχειρήσεων. Κεντρικός άξονας της εταιρείας μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεχή και εντατική προσπάθεια των στελεχών της για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που έχουν σαν στόχο όχι μόνο την κάλυψη, αλλά και την διερεύνηση των πραγματικών αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία μας, αντιμετωπίζει τους πελάτες της ως άμεση προέκταση της ύπαρξής της, γεγονός που προδιαγράφει αναμφίβολα την επιτυχία κάθε συνεργασίας.

Η ecovPrint λειτουργεί σαν εξειδικευμένη εταιρία στην εμπορία (original και συμβατών) υλικών εκτύπωσης και στην παραγωγή και ανακύκλωση των cartridges των εκτυπωτικών μηχανών γραφείου, η οποία μεταξύ άλλων συνίσταται και στην απόσυρση των ήδη χρησιμοποιημένων cartridges.

Η ecovPrint βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις πηγές των εξελίξεων έχοντας συνεχή ενημέρωση, γεγονός που την καθιστά ικανή να παρακολουθεί την τεχνολογία του σήμερα και του αύριο, να την δοκιμάζει και να την εξελίσσει. Η εκτενής χρήση της νέας τεχνολογίας και των διεθνών προδιαγραφών έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρεία μας να απόκτά συνεχώς και συστηματικά τεράστια τεχνογνωσία με ιδιαίτερα αποτελεσματικές εφαρμογές ώστε να έχει την δυνατότητα να εξασφαλίζει τα καλύτερα υλικά και ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές και να μπορεί να εγγυηθεί το μέγιστο βαθμό απόδοσης των προϊόντων της.

Πλεονεκτήματα αυτής της υπηρεσίας

A. ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Στα cartridges ecovPrint η ποιότητα και ο όγκος εκτύπωσης κρίνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η ποιότητα των υλικών και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται πιστοποιείται με ISO 9002. Το κάθε παραγόμενο προϊόν της εταιρείας πριν την παράδοση του δοκιμάζεται ώστε να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο μη καλής λειτουργίας.

B. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ. Είναι σημαντική η συμβολή της ανακατασκευής των cartridges στην εθνική οικονομία, με την απασχόληση εργατικού δυναμικού και την μείωση των κεφαλαίων που ξοδεύονται για την εισαγωγή των καινούριων cartridges. Η χρήση των ανακυκλωμένων υλικών έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας και ασφαλώς την ελάττωση των απορριμμάτων.
Τα cartridges των εκτυπωτών θεωρούνται ειδικά απορρίμματα και σε άλλες χώρες υπάρχει νομοθεσία που επιβάλει την ανακύκλωσή τους.

Η ecovPrint αποτελεί την εγγυημένη λύση.

Παραμένουμε στη διάθεση σας
για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

::   Αρχική

::  Ποιοι είμαστε

::  Τα προϊόντα μας

::  Συλλογή & Ανακατασκευή

::  Ειδικές Δραστηριότητες

::  Επικοινωνία

   


Τηλ.: 210-76 49 556
Fax: 210-76 49 557