Καινοτομία  ::  Αποτέλεσμα  ::  Οικολογική λύση

Τα cartridge των εκτυπωτών έχουν χαρακτηρισθεί ως ειδικά απορρίμματα λόγο της ποιότητας των υλικών τους (πχ. γραφίτης, πλαστικό) αλλά και λόγο της ειδικής κατασκευής τους.

Συνεπώς η ανεξέλεγκτη καταστροφή τους προκαλεί την επιβάρυνση του περιβάλλοντος με απορρίμματα που έχουν μεγάλο χρόνο ζωής.

Δεν πρέπει να παραληφθούν και οι προεκτάσεις που έχει η αλόγιστη απόρριψη των cartridges στην περιφρούρηση των ενεργειακών πόρων και κατ' επέκταση της οικονομίας.

Η ecovPrint στην προσπάθεια της να ευαισθητοποιήσει τους πελάτες της αλλά και κάθε οικολογικά σκεπτόμενη εταιρεία, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης των προϊόντων -αναλωσίμων εκτύπωσης.

Κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει την απόσυρση με δική μας εύθηνη των τελειωμένων cartridges των laser εκτυπωτών, (δραστηριότητα που εφαρμόζετε από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες στην Ευρώπη και Αμερική) και την φροντίδα τους ώστε να γίνουν εκμεταλλεύσιμα ορισμένα μηχανικά μέρη τους και τα υπόλοιπα να μεταβούν σε ειδικούς χώρους όπου και μεταποιούνται σε δευτερεύοντα προϊόντα.

Έτσι, ο μεγάλος μας στόχος, η ολική ανακύκλωση γίνετε εφικτή για όλους μας.

Συνδράμετε σε αυτήν την προσπάθεια, που με χαρά μας σας πληροφορούμε έχει πολλούς αποδέκτες, έτσι ώστε να η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη για όλους μας.

::   Αρχική

::  Ποιοι είμαστε

::  Τα προϊόντα μας

::  Συλλογή & Ανακατασκευή

::  Ειδικές Δραστηριότητες

::  Επικοινωνία

   

Τηλ.: 210-76 49 556
Fax: 210-76 49 557